Zit je nu in groep 8?

Wat een ontzettende goede keuze om te kijken op de website van Praktijkschool De Einder; misschien wel de beste praktijkschool in Den Haag.

Heel veel leerlingen uit groep 8 gingen je al voor, afgelopen jaar zelfs een record aantal van bijna 40 leerlingen! De Einder is HOT en dat wil ik je graag even uitleggen.

Op De Einder kies je je eigen route! In de eerste jaren probeer je verschillende richtingen uit: Horeca, Zorg, Detailhandel en Techniek. In het derde jaar ga je een keuze maken in welke richting jouw kracht ligt en waarin je je nog verder wilt ontwikkelen.

Op De Einder doen wij extreem veel aan leuke, gezellige dagen. Zo hebben wij een introductieweek, gaan wij op schoolreis, kan je op kamp en hebben wij veel leuke uitjes. Want school moet ook leuk zijn!

Rondleidingen

Kom een kijkje nemen op onze school, tijdens een rondleiding!

Kijk hieronder naar de verschillende filmpjes en maak je keuze! Weet je je keuze nog niet of twijfel je een beetje? Bel ons dan gewoon op,  dan leggen wij je alles netjes uit en maken wij eventueel een afspraak bij ons op school. Doen hè!

Aanmelden

Meld je nu aan!

Wellicht tot snel,

Jorg Kruit
Teamleider Onderbouw
06-38685577
070-4451616