Nazorg

Wanneer je klaar bent met je opleiding bij De Einder blijven wij altijd benieuwd hoe het je verder vergaat. Tenslotte zijn we toch een beetje familie geworden 😉
Daarom bieden wij 2 jaar nazorg!!!

Dit betekent dat wij tot 2 jaar nadat je van school bent gegaan contact met je proberen te houden. We doen dit per telefoon, whatsapp of via messenger. Uiteraard vinden we het super als jij ons ook af en toe laat weten hoe het met je gaat! Je blijft altijd welkom om even lang te komen of een leuke foto te sturen of ons te bellen.

Natuurlijk hopen we dat het goed met je gaat maar ook als het even niet zo lekker loopt of als je hulp nodig hebt met het vinden van een baan, problemen met je vervolgopleiding of iets anders waar je hulp bij nodig hebt kun je nog steeds bij ons terecht.

Misschien weet je niet goed bij wie je moet zijn. Geen probleem!
Zoek gewoon contact met je oude juf of meester of bel naar het algemene nummer van De Einder 070- 445 1616. Wij zorgen er dan voor dat je met de juiste persoon in contact komt die jou verder kan helpen.

Ook al ben je geen leerling meer van onze school, wij vergeten je niet!!! Je blijft tenslotte lid van onze Einder familie!